Wie wij zijn

NA Sport te Halen is reeds verschillende jaren het adres voor alle toebehoren voor jeeps, SUV’s, bestelwagens en trucks. U kunt bij ons terecht voor alle uitlaten, sidebars, bull bars, velgen, ophanging etc.

Wij richten ons in hoofdzaak op garages en shops, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht. U vindt een verdeler in uw buurt op de pagina ‘Partners’
 
 
NA Sport is hoofdverdeler van het merk COBRA, een Duits toebehorenmerk dat garant staat voor kwaliteit, degelijkheid en service. Verder verdelen wij ook de merken JUMBO, BILSTEIN, EIBACH, FORGE MOTORSPORT, KW en WEITEC. Ons uitgangspunt is een beperkt aanbod, maar met een gegronde kennis van zaken, een competitieve prijs en service op maat.

Onze filosofie

Onze troeven

Wat u wenst is ons startpunt, niet ons aanbod.
Enkel zelf uitgeteste producten.
Eerlijke en betrouwbare informatie.
Montage door ervaren mensen.

Wij zijn trotse verdelers van

Ervaring

Als o.a. Aankoper, Accessoire Ontwikkelaar en Quality Controller bij verschillende grote autofabrikanten, heeft het 4-Motion Team inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in de automobielsector. Vanuit deze kennis ‘achter de schermen’, proberen wij u zo goed mogelijk verder te helpen. Door bijkomende scholing op gebied van polyester en lassen zijn kunnen wij tevens bestaande onderdelen op maat aanpassen of volledig te maken om deze op uw gebruik van de wagen aan te passen. Alles is dus mogelijk.

Producten & Diensten

Sidebars
Dakrekken
Banden

Bullbars
Uitrustingen 4×4
Maatwerk

Hardtops
Trekhaken
Montagedienst